Pretpark voor iedereen: De Valkenier

In het zuiden van Limburg is het altijd goed toeven, maar na al die boswandelingen en openluchtmusea wil je natuurlijk ook gewoon lekker spelen.

Dat kan in het gezellige familie pretpark De Valkenier.

Zeer betaalbaar en gastvrij. Een hele dag doorbrengen op dit park is geen probleem – er zijn zoveel verschillende attracties!

Als je in de buurt woont, kun je beter een seizoenspas nemen. Je kunt boven de dinosaurussen in een helikopter een ritje maken, van de waterglijbaan af, of lachen bij de lachspiegels.

Treintje naar Valkenburg

Voor oudere kinderen zijn er botsautootjes en een spookhuis en veel meer. Bezoek de website van het pretpark om alle attracties te bekijken.

Je kunt ook een ritje maken in hun eigen Valkenier treintje. Dat brengt je naar het stadje Valkenburg om daar de mooiste plekjes te zien. Dat is echt heel leuk om te doen.

valkenier treintje

En als je nou nog meer wilt ondernemen, kun je een combi ticket kopen zodat je de stoomtrein kunt nemen bij de Miljoenenlijn. Een prachtige afsluiting van de dag!

Speeltoestellen voor kinderen in een rolstoel

Extra informatie: gedeelte van de speeltuin is ingericht voor gehandicapte kinderen en ook veel attracties zijn geschikt voor kinderen met een beperking.

Kijk voor meer Landal huisjes op onze Landal pagina

Stoomtrein

Dit geldt ook voor de stoomtrein, de hond kan mee en er is een rijtuig geschikt voor rolstoelgebruikers. Two thumbs up!

Meer dagjes weg

attractiepark met hond (12) Belgie (7) bos (6) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg (5) dagje weg hond mee (84) denemarken (5) dierenpark (5) drenthe (6) duitsland (8) europa (4) gelderland (5) geschiedenis (6) holterberg (3) hond (4) hondenblog (5) hondenbungalow (3) hond toegestaan (21) Landal (9) limburg (7) luxemburg (3) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) openluchtmuseum met hond (7) overijssel (6) park (3) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) themapark met hond (3) vakantie (13) vakantiehuisje met hond (6) vakantie met de hond (6) Vakantiepark met hond (5) viervoetervriendelijk (51) wandelen met de hond (9) wandelen met hond (5) zomer (3) zuid-holland (7) ๐Ÿ• (6)

Advertentie