De Tuinen van Appeltern

Een prachtig tuinenpark vind je in Appeltern. Dat ligt in het land van Maas en Waal, in de driehoek Oss, Nijmegen, Tiel. Het is een toplocatie, de route ernaar toe geeft al een vakantiegevoel, zeker als je vanuit de drukke Randstad komt.

Hondvriendelijk, kindvriendelijk

Bij de tuinen van Appeltern is ontzettend veel te zien en te doen. Het park is zeer rolstoelvriendelijk, hondvriendelijk en kindvriendelijk, hou de kleintjes wel in de gaten bij water – slootjes, vijvertjes, etc.

Regelmatig worden er extra activiteiten georganiseerd, bezoek hiervoor de website.

  • appeltern
  • tuinen van appeltern
  • rcn appelscha onderweg

Van fruitboom tot waterval

De Tuinen van Appeltern is niet alleen een plek voor tuinierfanaten. Het is voor iedereen zeer geschikt. Van fruitbomen tot watervallen, van kunst in de natuur tot alle soorten planten en bomen die je maar kunt bedenken.

Tuinmeubels, planten, vijvers, een hele nieuwe tuin, alles is te zien en daardoor is het zo leuk om te bezoeken.

Vakantiehuizen in Frankrijk

Kabouterpad en restaurant

Er is een redelijk groot restaurant – overdekt terras – en voor de allerkleinsten is er een heus Kabouterpad.

Absoluut de moeite waard, een dagje Appeltern! Hoog zen gehalte en gezellig, de hond mee!

Meer dagjes weg

attractiepark met hond Belgie bos buitenland cultuur en educatie dagje weg hond mee drenthe duitsland hond toegestaan Landal limburg museum museumjaarkaart natuur nederland noord-holland openluchtmuseum met hond overijssel pretpark met hond rcn speeltuin strand vakantie vakantiehuisje met hond viervoetervriendelijk wandelen met de hond zuid-holland