TOPDAG garantie in Austerlitz

Een bezoek aan de  pyramide van Austerlitz is een belevenis voor het hele gezin en heeft absolute TOPDAG garantie.

Voor elk wat wils, kun je makkelijk zeggen. De entreekosten zijn zeer betaalbaar. Het monument beklimmen kost per persoon een paar euro, en dat is inclusief entree tot het bezoekerscentrum.

Klim naar de top

De pyramide is behoorlijk groot. De trap is vrij steil. Niet helemaal geschikt als je met hele jonge kinderen op pad gaat.

Je kunt in je fantasie de Franse tijd – de obelisk is een eerbetoon aan Napoleon Bonaparte – herbeleven.

Je kunt het ook zien als een dag weg met het gezin naar de prachtige bossen bij Woudenberg.

Boswandeling

Een leuke boswandeling kun je maken vanaf de parkeerplaats naar de pyramide. Wil je een lange wandeling maken, dan kun je helemaal om de pyramde heen. Heerlijk stukje bos.

Als je uitgewandeld bent ga je lekker naar het restaurant van de pyramide van Austerlitz bij de speeltuin waar je oer-Hollandse gerechten kunt eten, maar ook een pannenkoek en natuurlijk een broodje kroket.

Nostalgische speeltuin

De familiespeeltuin biedt plezier voor kinderen van alle leeftijden – ouderwetse familieschommels, klimrekken, maar er is ook een overdekt gedeelte met videogames voor de grotere kinderen.

Ook kun je in een trein, botsautootjes en andere (betaalde) attracties.

pyramide van austerlitz restaurant
Pyramide van Austerlitz in Utrecht

Groot terras

Met goed weer kun je als ouders, en de hond aan je voeten, lekker op het grote terras gaan zitten en de kinderen kunnen zich helemaal uitleven.

Een dagje bij de pyramide van Austerlitz geeft het hele gezin cultuur, natuur en amusement mee.

Advertenties

Meer hond mee tips

attractiepark met hond (12) Belgie (7) bos (6) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg hond mee (84) drenthe (6) duitsland (8) hond toegestaan (21) Landal (9) limburg (7) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) openluchtmuseum met hond (7) overijssel (6) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) vakantie (13) vakantiehuisje met hond (6) viervoetervriendelijk (51) wandelen met de hond (9) zuid-holland (7)

Abonneer op de blog

Voeg je bij 4.203 andere volgers
Advertentie