Legoland is een fantastisch themapark, fun voor jong en oud. Het hotel bij het park is ook viervoetervriendelijk.

We gaan heel graag nog een keer terug, het park is vrij groot en er is veel te zien en te doen.

Absolute must voor Lego fans!

Dit bekende themapark heeft meer dan 50 attracties voor alle leeftijden, van legobootjes waar de kleintjes in kunnen varen tot spectaculaire achtbanen en veel water-attracties. Kijk op de officiรซle website voor alle parades en shows.

Meer dan 58 miljoen legosteentjes

  • Legoland in Denemarken
  • Legoland in Denemarken
  • dagje weg hond mee

Even naar Amerika

Mount Rushmore gemaakt van Lego, fonteinen met springend water, een hele dierentuin, zelfs een stukje Nederland compleet met molens, ophaalbrug en pakhuizen.

Paleizen, het Wilde Westen, een Japanse tuin; je kunt een wereldreis maken langs allerlei bekende gebouwen, kunstwerken of bekende stadsgezichten.

Het is zo mooi, dat je gewoon vergeet dat het allemaal van legostenen is gemaakt!

Een giga Duplo speeltuin

Er is een duplo speeltuin voor de beginnertjes, en er zijn ook overdekte hallen waar je naar hartelust met lego kunt spelen. Vanaf een monorailtreintje kun je het hele park bekijken.

Er zijn genoeg zitjes en terrasjes, waar je even kunt uitrusten. Denemarken is een heel hondvriendelijk land, dat is ook in Legoland goed merkbaar.

  • legoland viervoetervriendelijk
  • legoland haven

Legoland Hotel

TIP: Honden zijn ook welkom in het Legoland Hotel

En voor de grootste fans: op Legoland.com vind je info over Legoland parken in Dubai, Californiรซ en Florida.

Meer fun over de grens

Snuffel verder ๐Ÿพ

attractiepark met hond (12) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg hond mee (84) duitsland (8) hond toegestaan (21) Landal (9) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) vakantie (13) viervoetervriendelijk (51) wandelen met de hond (9)

Advertentie