Wandelen bij Vaals – 3 landen!

Wandelen is altijd een feest met viervoeters in huis, en al helemaal in de herfst als de prachtige kleuren tevoorschijn komen. Maar eigenlijk gewoon in elk seizoen.

De meest bijzondere plek om te wandelen in Nederland is natuurlijk het drielandenpunt in Vaals.

  • drielandenpunt vaals
  • drielandenpunt vaals
  • drielandenpunt

Hoogste punt

Een belevenis voor ieder kind. Op een plek zijn waar je met een paar passen lopen in drie landen kunt staan! Het hoogste punt is op 327,5 meter. Bijna een echte berg!

Op de berg is een goed restaurant, een groot doolhof met waterpret, en zelfs daar is de hond welkom! In de bossen op de berg mag de hond los. Absolute TOPDAG garantie!

Doolhof, restaurant, winkel

Het doolhof en aangrenzende souvenirwinkel is voor passanten geopend van 1 april tot en met 1 november. De openingstijden zijn van 10 uur tot 18 uur.

Let wel op: de kassa sluit om 17 uur, dus zorg ervoor dat u op tijd binnen bent! Buiten deze periode gaan het labyrint en de souvenirwinkel open bij redelijk weer in vakanties en weekenden. Gemiddeld duurt een tocht door het labyrint 45 minuten.

IN HET WEEKEND kun je dus altijd terecht. En de speeltuin biedt aan alle kinderen fun garantie.

  • drielandenpunt
  • drielandenpunt vaals
  • drielandenpunt vaals
  • drielandenpunt vaals

Wandelroutes en entree

Bezoek de website van het Drielandenpunt voor entreeprijzen als je het labyrint in wilt. Op de site vind je ook twee wandelroutes, dat is meer geschikt voor gezinnen met honden in topconditie en oudere kinderen, het zijn rondjes van 12 kilometer. Maar wel bijzonder, langs oude grensposten … twee wandelroutes vol historie : wandelroutes drielandenpunt.

Een van de best gewaardeerde Landal Parken ligt om de hoek, park Hoog Vaals zit in de top 5 van Landal.nl.

Boek direct: Landal Park Hoog Vaals

attractiepark met hond (12) Belgie (7) bos (6) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg (5) dagje weg hond mee (84) denemarken (5) dierenpark (5) drenthe (6) duitsland (8) europa (4) gelderland (5) geschiedenis (6) holterberg (3) hond (4) hondenblog (5) hondenbungalow (3) hond toegestaan (21) Landal (9) limburg (7) luxemburg (3) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) openluchtmuseum met hond (7) overijssel (6) park (3) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) themapark met hond (3) vakantie (13) vakantiehuisje met hond (6) vakantie met de hond (6) Vakantiepark met hond (5) viervoetervriendelijk (51) wandelen met de hond (9) wandelen met hond (5) zomer (3) zuid-holland (7) πŸ• (6)