Cactus Oase in Ruurlo

Bij Anny en Bert in Belevingspark de Cactus Oase beleeft iedereen een onvergetelijke dag. Groot en klein wordt zeer hartelijk welkom geheten, zeker ook de viervoeters. Het hele park is rolstoeltoegankelijk.

We hebben hier zo’n leuke dag beleefd, De Cactus Oase staat op ons lijstje van Absoluut Nog Een Keer Naar Toe.

 cactus oase

Een mooie dagtrip, zeker ook in de winter. Het is een groot overdekt terrein, dus het droog en aangenaam in temperatuur (s winters circa 10 C). Er is ontzettend veel te zien en te beleven.

Cactus pyramide

Meer dan 2500 cactussoorten, een cactus pyramide, supergrote AloΓ« Vera planten, maar ook konijnen, parkieten, pony’s en een schildpad.

In alles wat je ziet proef en zie een grote liefde voor wat hier is opgebouwd in de loop der jaren. De Cactus Oase is een uniek park, daar vind je er maar 1 van in Nederland.

Er is ook een miniatuur treinbaan voor de liefhebbers, er is nostalgisch speelgoed, indianenkunst en ook andere schilderwerken. Voor elk wat wils kun je zeggen.

bert en anny foto sessie
Bert en Annie

Locatie voor familiemomenten

De locatie is te huur voor familiefotomomenten. Op de website van Anny en Bert vind je foto’s en video’s en veel informatie. Ook is er een ruime mogelijkheid voor combi trips. In elk seizoen weer anders, wel even bellen van tevoren dus.

Belevingspark Cactus Oase info:

tot 1 maart is de Cactus Oase gesloten.
Vanaf 1 maart geopend op zaterdag, zondag en woensdag

Pannenkoekenrestaurant

Aanrader is bij voorbeeld het pannenkoekenrestaurant op 5 minuten rijden, waar ook een doolhof naast is, en een kabouterwandeling kan worden gedaan in het naast gelegen bos.

Ook daar is de hond zeer welkom. Een mix van activiteiten waar je een hele dag zoet mee bent – absolute TOPDAG garantie!

Zelhem is een dorp in de Achterhoekse gemeente Bronckhorst

Familiepark

Dit unieke familiepark is gelegen in Ruurlo, dat is ongeveer halverwege tussen Enschede en Arnhem. Wij hebben ons er prima vermaakt, onze ogen uitgekeken en lekker koffie gedronken bij Anny in het selfservice restaurantje.

  • Cactus Oase in Gelderland
  • Cactus Oase
  • dagje weg hond mee

attractiepark met hond (12) Belgie (7) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg hond mee (83) duitsland (8) hond toegestaan (20) Landal (9) limburg (7) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) openluchtmuseum met hond (7) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) vakantie (12) viervoetervriendelijk (50) wandelen met de hond (8)

Snuffel verder