Op deze kaart

vind je viervoetervriendelijke locaties in Overijssel

Dagje weg

Avonturenpark Hellendoorn

Dinoland in Zwolle

Natuurdiorama op de Holterberg

Openluchtmuseum in Ootmarsum

Attractiepark Slagharen  in Slagharen

Striks Erve Overijssel

Restaurant Klein Afrika in Oldenzaal

Honden welkom binnen en op het terras, in de binnenspeelplaats en op het naastgelegen speelterrein van recreatiepark Hulsbeek.

Lekker lang weg

Dichtbij de bossen ligt het park De Hoge Hexel, in Twente. Een klein en rustig park, met prachtige 4, 6 of 8 persoons bungalows. Heel betaalbaar.

Speciaal voor paardenliefhebbers: Horstellerie Rheezerveen. Luxe vakantiewoningen, paardenstalling op eigen terrein.

Landal GreenParks

Op verschillende parken van Landal GreenParks zijn speciale hondenbungalows. In Nederland is dat in het mooie Twente, op Landal Twenhaarsveld.

Vakantiepark De Lindenberg

Een vakantiepark in de schitterende natuur. Een kleinschalig park waar per bungalow 2 huisdieren welkom zijn. Een vakantiehuis met hond boek je op het gezellige Lindenberg.

Bereikbaarheid
Vakantiepark de Lindenberg is 2 km vanaf de A1 gelegen. Hierdoor alsmede de centrale ligging in Nederland is het park zeer geschikt voor het maken van dagtrips. Ook heeft Holten een eigen trein station. De Lindenberg biedt haar gasten op aankomst en vertrek dagen een gratis shuttleservice aan van en naar het treinstation.

Doelgroep
Door de kleinschaligheid is het park zeer geschikt voor 50-80+ ers en gezinnen met jonge kinderen die juist de rust opzoeken. Ook de buitensporter is een zeer belangrijke doelgroep voor dit vakantiepark omdat de omgeving zich daar zo goed voor leent.

De Vossenburcht

Hou je van kamperen? Ga dan naar De Vossenburcht bij IJhorst, tussen Meppel en Slagharen! Een camping met comfortplaatsen, een buitenzwembad en ontspanning voor alle leeftijden.

Familiecamping de Vossenburcht

Vakantiepark Slagharen

Wie wil er nou niet naar themapark Slagharen. Boek hier je verblijf!

Glamping

Wat dacht je van Glamping in Overijssel, klik op onderstaande bijzondere vakantiehuizen en lodges voor meer informatie.

Scandinavische lodge in Zuna

Regge cottage in Zuna

Buitenplaats Holten

De accommodaties de Buizerd (4 personen), de Reiger (6 personen) en de Valk (4 personen) zijn viervoetervriendelijk. Je loopt zo het bos in!

Buitenplaats Holten is een nieuw aangelegd vakantiepark in Holten, Overijssel. Het park heeft een unieke ligging aan de voet van de Holterberg.

Op het park zijn vijvers aangelegd waar luxe accommodaties aan grenzen. Het park is rustig, heeft een goede locatie voor activiteiten in de omgeving.

Ook kinderen kunnen uitstekend terecht op Buitenplaats Holten. Het park is het gehele jaar geopend.

🐾 “App de Dierenarts: altijd een dierenarts binnen handbereik”

Meer dagjes weg

attractiepark met hond (12) cultuur en educatie (11) dagje weg hond mee (83) duitsland (8) hond toegestaan (20) Landal (9) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) noord-holland (11) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) vakantie (12) viervoetervriendelijk (50) wandelen met de hond (8)

Meld je aan voor snuffel post