Dagje weg, hond mee – op vakantie hond mee – tips in nederland en europa

Tips en reviews over de leukste plaatsen waar je een heerlijk dagje weg bent, of gewoon lekker lang weg, in een vakantiehuisje. In 2023 bestaan we 10 jaar, en dat gaan we vieren. We gaan voor de 500.000 views, we gaan kadootjes uitdelen, en we gaan weer op pad na een pauze periode.

Check

Alles wat we plaatsen is uitgezocht op viervoetervriendelijkheid. In Nederland maar ook in het buitenland. Voor jonge gezinnen met viervoeters. Ook handig voor opa’s en oma’s!

Als je wilt schitteren in de Viervoetervriendelijke nieuwtjes stuur dan je mooiste foto. Wil je meewerken aan de blog, meld je dan aan als teamlid.

Dit jaar bestaat de website 10 jaar en dat willen we vieren met groei! Op zoek naar een:

  • social media expert
  • fotograaf
  • hondentrainer
  • dierenarts
  • online reviewer

Vind je het leuk om tips te verzamelen voor VierVoeterVriendelijk.nl? Ben je gek op honden, en tussen de 15 en 95? Iedereen is welkom. Het is op vrijwillige basis, en je krijgt uiteraard een link naar je website, je pagina of kanaal. Heb je zakelijke interesse, laat dat ook weten.

Heb jij een viervoetervriendelijk nieuwtje? Mail ons gerust, we plaatsen het graag in onze nieuwsbrief of op de website.

Pets Place alles voor je dier

Tips dagje weg, hond mee


attractiepark met hond (12) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg hond mee (83) duitsland (8) hond toegestaan (20) Landal (9) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) noord-holland (11) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) vakantie (12) viervoetervriendelijk (50) wandelen met de hond (8)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s