Keukenhof

donderdag 23 maart tot en met zondag 14 mei

Dagelijks geopend van 8.00 tot 19.30 uur

De Keukenhof is slechts twee maanden per jaar geopend maar je moet er een keer geweest zijn. Het park is zeer hondvriendelijk en zeer toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

Naast alle prachtig aangelegde wandelpaden, de fonteinen, de mooie bloemen en planten, is er ook vermaak voor de kinderen.

Een Nijntje speeltuin voor de kleintjes, even verderop klimtoestellen voor de grotere kinderen. Een echt doolhof is de beste plek voor verstoppertje. Ook zijn er diverse dieren te aaien en te zien in de kinderboerderij.

Natuurlijk is er een molen en op diverse plaatsen is er koffie, ijsjes of ander lekkers.

Het ruikt zo lekker!

Wat zo bijzonder is aan de Keukenhof is natuurlijk de enorme hoeveelheid bloemen die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar het ruikt ook heerlijk! Vinden wij dan. Honden zien dat ongetwijfeld heel anders.

Het lijkt wel of er meer bezoekers zijn afkomstig uit andere landen, dan uit Nederland. Dat geeft je bezoek een extra vleugje vakantiegevoel.

De aanleg van alle perken is misschien niet ieders smaak – daarover valt niet te twisten – het geeft wel enorme inspiratie. De prachtige kleuren inspireren voor thuis, binnen en buiten. Er is zelfs een Spongebob tulp!

Waar de naam Keukenhof nou vandaan komt, dat hebben we niet kunnen achterhalen.

Er worden veel extra activiteiten georganiseerd, hou goed de website van de Keukenhof in de gaten. De Keukenhof is geschikt voor alle leeftijden.

Als het even kan, gaan wij er ieder jaar naar toe!

Hondenfoto’s

Wil je ook met een groepsfoto schitteren op VierVoeterVriendelijk.com? Mail ons je foto via viervoetervriendelijk@gmail.com.

keukenhof berner sennen dagje weg hond mee
Keukenhof
Advertenties

Snuffel verder 🐾

Voeg je bij 4.203 andere volgers
Advertentie