a sponsored story

Wie heeft er minder dan 10 foto’s op zijn telefoon van zijn hond? Eerlijk zeggen!

Je liefste viervoeter vereeuwigd – wie heeft dat niet gedaan? Niet te doen om van al je foto’s er eentje uit te kiezen, die zo ontzettend leuk is dat je die aan de muur wilt hebben. Maar we hebben het gedaan. We konden absoluut niet kiezen voor een enkele foto, daarom hebben we een collage gekozen. Het heeft aardig wat tijd gekost om die perfecte foto’s te selecteren, nu zijn we er zo ontzettend blij mee!

TIP: Als je een mooie foto van je hond wil hebben, maak dan een afspraak met een hondenfotograaf. Je kunt zoveel verschillende fotomomenten kiezen – jij samen met je hond, of honden, met het hele gezin, of een foto alleen van je hond. Kies een favoriete locatie uit, hoeft natuurlijk niet altijd dat ene mooie natuurgebied te zijn alhoewel de natuur onovertroffen is in schoonheid.

Keuzes, keuzes, keuzes

Als je zelf geweldige foto’s hebt van je hond, kun je daar zeker ook veel moois mee afdrukken, let wel op de resolutie. Gelukkig is er prima service van de website van Fotocadeau, ze kijken met je mee of de foto gebruikt kan worden op het product dat je kiest. Je kunt trouwens foto’s aanleveren via je computer of telefoon.

Wat een fantastisch aanbod

De vraag is dan, wat wil je bedrukken? Nou daar komt de keuzestress! Een klassieke canvas, koffiebekers, koelkastmagneten maar ook zelfs koffers, tuinposters en room dividers.

We zijn er even goed voor gaan zitten. Wat een leuke website! Geweldig idee om jezelf iets moois kado te doen, of iemand anders blij maken. Met een fotokado zit je altijd wel goed. Ook heel mooi: een Diamond painting hond bij Topdoek.

Service

Het bestelproces is vrij gemakkelijk, en de service is uitstekend. Je kunt ervoor kiezen om een ophangsysteem erbij te bestellen (bij wanddecoratie) en ook om je foto’s te laten controleren, dat raad ik absoluut aan. De levering was supersnel.

Je kunt zoveel artikelen persoonlijk maken met een foto van je hond. Het is echt genieten om uitgebreid rond te snuffelen op deze website. Wat dacht je trouwens van een placemat hond? Zou je hond kunnen eten als hij zichzelf ziet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s