In het Brabantse Hapert ligt het prachtige Landal vakantiepark Het Vennenbos. Half uurtje onder Eindhoven en 10 minuutjes van de Belgische grens vind je een van de mooiste parken van Landal

De grote bomen, het autoluwe park, het geeft een heel lekker vakantiegevoel.

Je kunt via de Landal app alles regelen, maar uiteraard ook even bij de receptie naar binnen. Het park is behoorlijk groot en leent zich heel goed voor de dagelijkse korte wandelingen met je hond.

Het was heel viervoetergezellig

Onze bungalow was op het pleintje direct achter de kinderboerderij, een toplocatie. Veel honden – allerlei soorten en maten – waren mee op vakantie naar Het Vennenbos. Chihuahua’s, herders, Staffords en Ridgebacks en vanallesjes. Heel gezellig!

Vanuit het huisje uitzicht op het bos, en 1 minuutje lopen naar de speeltuin. Kalkoenen, alpaca’s, geiten en varkens, je kunt ze komen aaien, helpen met voederen en je leert nog het een en ander van Bollo of een van de educatieve displays.

Speeltuin

De speeltuin heeft een kabelbaan… wat wil je nog meer!

Ander vermaak

Voor buiten en binnen

Er is zoveel te doen op het park dat je makkelijk een week vakantie kunt vieren bij Landal Het Vennenbos. Er zijn diverse wandel- en fietstochten beschikbaar op het park (bij de receptie en in het hoofdgebouw). In de prachtige omgeving, o.a. het natuurgebied De Kempen, kun je urenlang wandelen.

Naast de diverse speeltuinen kun je een potje minigolf spelen, waterfietsen, of je aanmelden voor een van de vele activiteiten (afhankelijk van het seizoen en de programmering die beschikbaar is). Ook is er een reusachtige tent naast het hoofdgebouw waar je een show met Bollo en Co kunt bezoeken, of genieten van gezellige muziek.

Zwemmen

Als het nou wat minder goed weer is, kun je je prima vermaken in het hoofdgebouw. Gezellig eten in het restaurant, bowlen en natuurlijk het fantastisch subtropisch zwemparadijs. Recent is het bad geheel opnieuw betegeld en het is een stukje groter gemaakt.

De park supermarkt is ook in het hoofdgebouw. Als je een supermarkt nodig hebt kun je zowel in het dorpje Bladel als Eersel terecht, beide op zo’n 10 minuten rijden.

Wandelen in het bos

Het is altijd goed toeven in het Brabantse land, onthaasten, wandelen in de natuur. Dat lukt heel goed in de Kempen. Een rijke omgeving, met een prachtige historie.

Vlakbij ons pleintje was de ingang naar het bos dat direct aan het park grenst. Heerlijk gewandeld!

Hondenbungalow

We verbleven in een 6 persoons, met open haard en boven 2 slaapkamers. De douche was beneden, naast de keuken. Heel Duckstad kwam elke dag even eten scoren!

In de omgeving van Landal Vennenbos vind je een streekmuseum, natuurgebied De Kempen en diverse pittoreske dorpjes, waar de tijd soms lijkt stil te staan. In Eersel vind je het Contente Menneke, een beroemdheid in de wijde omgeving.

Snuffel verder 🐾

attractiepark met hond (12) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg hond mee (83) duitsland (8) hond toegestaan (20) Landal (9) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) vakantie (12) viervoetervriendelijk (50) wandelen met de hond (8)

Abonneer op onze blog

Voeg je bij 4.202 andere volgers

Landal Doggo Donderdag op Instagram

Advertentie