‘Mam, wanneer komt er weer een logeerhond?’

We passen graag op, het is gezellig, een hond in huis!

Rover

Op de app Rover kun je ons hier vinden.

We boeken niet te ver vooruit, maar voor het TWEEDe kwartaal 2022 zijn er nog wat plekjes vrij. (maart, 2e helft juli en de maand augustus zijn gereserveerd)

Als je deze code gebruikt krijg je 10 euro korting op je eerste boeking: MARLIV96145

Gek op honden

Dat we gek op honden zijn, dat is wel duidelijk. Er is altijd wel een hond in ons leven. We wandelen veel en families die we kennen hebben honden.

Nu onze eigen honden er niet meer zijn, en de kinderen groter zijn geworden, komt de vraag ongeveer elke week, wanneer komt er weer een hond in huis?

Logeerhond

Vanwege het ontbreken van genoeg tijd – ik vind dat ook de hond het leuk moet hebben en kan het niet verdragen dat hij alleen zou zijn de hele dag of achter moeten laten als we op reis gaan, en dat gebeurt regelmatig, hebben we besloten om voorlopig geen hond te nemen.

logeerhond toast
“Alsnog hartelijk bedankt voor de goede zorg die je hebt besteed aan mijn hond Toast tijdens mijn vakantie groetjes Eddy πŸΆπŸΆπŸΆ”
Melle
“Ik was heel blij met het aanbod om op mijn hondje te passen, want Melle was nog maar een half jaar en ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om hem naar een kennel te brengen.    Ondertussen is hij al meerdere malen uit logeren geweest. Ik krijg de hele vakantie foto’s doorgestuurd, hoe fijn hij het heeft, dat is natuurlijk hartstikke leuk. Van de zomer gaat Melle er weer logeren en ik kan weer met gerust hart weg.”

Hond blij, baasje blij

Steeds vaker werden we gevraagd even op te passen. Honden in de buurt, honden van vrienden. Dat was een groot succes, hond blij, baasjes blij.

Elke dag gaan we uren wandelen, veel aandacht, knuffels en ook voorleesservice.

Oppas in huis is favoriet

Wat mensen het liefst kiezen: 18% naar pension of oppas in huis en 82% bij familie of buren. Vorig jaar vroegen we op de Facebookpagina wat de voorkeur heeft.

Er is natuurlijk een groot verschil tussen oppas overdag of voor langere tijd. Wij vinden het zelf leuk om de hond te leren kennen, en voor langere tijd bij ons te hebben. Zorgen voor een hond is een fantastische manier voor kinderen om te leren met dieren om te gaan, dat vind ik belangrijk.

Verrijking

De allereerste keer hebben we de groei kunnen maken van bang voor honden, naar knuffelen met de hond. Verantwoordelijkheid, de hond moet naar buiten, regen of niet, en ook de zorg – eten, borstelen, spelen. Het is een verrijking voor ons.

Interesse?

In 2022 hebben we weer ruimte in de agenda beschikbaar. Mocht je last minute een lang weekend weg gaan en de hond kan niet mee, kan oppas altijd in overleg. In principe passen we liever op 1 hond. Heb je er twee, dan kijken we eerst even hoe het past.

Stuur ons een email voor meer info of boek direct via hondenoppas app Rover.

Verder snuffelen

attractiepark met hond (12) cultuur en educatie (11) dagje weg hond mee (83) duitsland (8) hond toegestaan (20) Landal (9) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) noord-holland (11) pretpark met hond (11) speeltuin (34) strand (11) vakantie (12) viervoetervriendelijk (50) wandelen met de hond (8)

Volg ons op Instagram