ANWB Camping van het Jaar

Een heerlijk dagje familiefun!

In Overijssel, in het plaatsje Hellendoorn ligt een heerlijk pretpark. Het wordt altijd goed onderhouden en is geopend van ca. 1 april tot 1 november.

Speelpark Attractiepark Waterpark

Een heerlijke dag met het gezin is hier altijd gegarandeerd. Voor jonge en oudere kinderen is er zoveel te doen en beleven dat eigenlijk 1 dag niet genoeg is. Er is ook een gigantisch waterspeelpark met reuzengrote glijbanen.

De medewerkers zijn vriendelijk, je wordt overal goed geholpen en er zijn voldoende bankjes en schaduwplekken om even te zitten of te wachten, bij voorbeeld met de hond.

Ook is het avonturenpark Hellendoorn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Dreumesland

Voor de allerkleinsten is er Dreumesland, met prachtige attracties als zwanenbootjes, een treintje natuurlijk – dat boven alles rijdt, mooi uitzicht! – een mini reuzenrad, een waterspeeltuin.

Voor de grotere kinderen zijn er vliegende olifanten, een achtbaan, de wildwaterbaan en natuurlijk de reuzeglijbaan en de dinofietsen. En je kunt je eigen slushpuppy maken.

De oudste kinderen kunnen goud zoeken, in een supersnelle achtbaan en een vrije val attractie, de Montezuma’s Revenge!

Korting

Als je online tickets bestelt, krijg je korting. En als je van plan bent vaker dan 2 keer te gaan kun je beter een abonnement nemen. Bij familie abonnementen mogen opa en oma gratis mee!

Kijk hier voor tickets info Avonturenpark Hellendoorn.

Familiecamping de Vossenburcht
Tip De Vossenburcht is vlakbij – even lekker vakantie vieren

Jarig

Gewoon Genieten! En als je jarig bent (tot en met 12 jaar), is entree gratis!

ANWB Camping van het Jaar

attractiepark met hond (12) Belgie (7) bos (6) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg hond mee (84) drenthe (6) duitsland (8) geschiedenis (6) hond toegestaan (21) Landal (9) limburg (7) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) openluchtmuseum met hond (7) overijssel (6) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) vakantie (13) vakantiehuisje met hond (6) viervoetervriendelijk (51) wandelen met de hond (9) zuid-holland (7) πŸ• (6)

Advertentie