Dagje Slagharen

We verbleven deze keer op vakantiepark RCN De Roggeberg ( 40 minuten rijden van Attractiepark Slagharen in het Overijsselse Slagharen). Mooie rit, zo krijg je het landschap mee van Drenthe, Overijssel en een klein stukje Friesland.

In het Overijsselse Slagharen, ligt attractie- en vakantiepark Slagharen

1950

Lees hier de geschiedenis van het park, hoe het allemaal begon in 1950. Inmiddels zijn er geen Shetland pony’s meer en is het park een aantal keren flink uitgebreid. Al in 1963 kon je een huisje huren naast het atttractiepark Slagharen.

Nu loop je zo van je gemoderniseerde thema lodges en cottages het park in.

Parkeren en entree

Er is een enorm parkeerterrein, geen zorgen of er wel plek is. Vanaf het terrein loop je onder de weg door in een mooi beschilderd viaduct waar je via luidsprekers vrolijke muziek hoort, in stijl van het park. De stemming zit er direct in!

Er is een enorm parkeerterrein, geen zorgen of er wel plek is. Vanaf het terrein loop je onder de weg door in een mooi beschilderd viaduct waar je via luidsprekers vrolijke muziek hoort, in stijl van het park. De stemming zit er direct in!

Attracties

In het park zijn meer dan 30 attracties, die bijna allemaal ook voor de kleinere kinderen goed te doen zijn. Afhankelijk van wat je kind zelf wil of durft natuurlijk.

Achtbanen, boomstammen, zweefmolens, treinen, kabelbanen, water shooters, je verzint het en het is er in Slagharen. Vanuit de kabelbaan heb je mooi uitzicht over het hele park net als in het treintje.

Je kunt natuurlijk op de foto gaan met Randy and Rosie of de stoere cowboy bij de entree.

In de trein – oma en opa opgelet!

Nostalgie voor de ouderen: tijdens de treinrit zie je een aantal poppen in een thema die nog over zijn vanaf het allereerste begin van het park!

Slagharen is heel viervoetervriendelijk

Honden zijn van harte welkom

In het hele park vind je bankjes, schaduwplekjes. Je kunt zelfs met het hele gezin met hond op de foto in Wilde Westen stijl bij de fotograaf.

Er is zoveel te zien en beleven dat een abonnement absoluut de moeite waard is. We gaan zeker weer terug en dan gaan we naar het strand! Nemen we wel hondenoppas mee natuurlijk!

slagharen dagje weg hond mee

Snuffel verder 🐾

attractiepark met hond (12) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg hond mee (83) duitsland (8) hond toegestaan (20) Landal (9) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) vakantie (12) viervoetervriendelijk (50) wandelen met de hond (8)

Voeg je bij 4.202 andere volgers
Advertentie