Vlak bij Den Haag staat het gezellige familiepark Drievliet

Wij waren er op de 1e dag van het seizoen en hebben een absolute topdag gehad.

Het park is ruim opgezet en overal zijn bankjes om even te zitten. Diverse picknicktafels en terrasjes maken het park extra gezellig.

  • dagje weg hond mee
  • familiepark drievliet in den haag
  • familiepark drievliet
  • familiepark drievliet in den haag

Op de website van Drievliet vind je informatie over alle attracties. Goed om te weten: kinderen tot 1 meter lengte hebben gratis toegang.

Fun voor alle leeftijden

Voor de allerkleinsten zijn er veel rustige attracties, en speeltuinen. Voor de grote kinderen is er meer dan voldoende achtbaan fun en met minder goed weer de 5D cinema of de games arcade.

Treintjes

Favorieten tijdens ons bezoek waren de Tijdmachine, de paardjes en de vele treintjes. Een bezoek aan het park staat garant voor een heerlijke dag.

Volg onze Facebookpagina of Instagram voor viervoetervriendelijke dagtrips. Ga je ook naar Drievliet, laat het ons weten en wie weet plaatsen we jouw foto #drievliet!

  • drievliet
  • Drievliet

Nog meer Drievliet

Het park is niet heel groot en is echt een leuk en gezellig pretpark. Patatjes en poffertjes. Parkeren is prima. Extra setje kleding mee als je van de boomstam af wilt roetsjen!

Honden zijn aangelijnd welkom, en er is een verplichte afname van de ‘kakzak’ – een toegangskaartje van 2,50 voor de hond.

  • Drievliet
  • familiepark drievliet in den haag

Meer dagjes weg

attractiepark met hond (12) Belgie (7) bos (6) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg (5) dagje weg hond mee (84) denemarken (5) dierenpark (5) drenthe (6) duitsland (8) europa (4) gelderland (5) geschiedenis (6) holterberg (3) hond (4) hondenblog (5) hondenbungalow (3) hond toegestaan (21) Landal (9) limburg (7) luxemburg (3) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) openluchtmuseum met hond (7) overijssel (6) park (3) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) themapark met hond (3) vakantie (13) vakantiehuisje met hond (6) vakantie met de hond (6) Vakantiepark met hond (5) viervoetervriendelijk (51) wandelen met de hond (9) wandelen met hond (5) zomer (3) zuid-holland (7) πŸ• (6)