Parel in de polder

Een bijzondere beleving is gegarandeerd bij een bezoek aan de Orchideeƫnhoeve in Luttelgeest

365 dagen

365 dagen per jaar is deze dagtrip te maken. Je vindt er meer dan 2000 verschillende orchideeƫn in het grootste overdekte tropische tuinencomplex van Europa, waar het binnen dus ook tropisch warm is!

Je vindt er niet alleen prachtige planten, maar ook veel dieren. Er is een grote vlindertuin; veel flora en fauna bij elkaar. Lori’s die je mag voeren, vissen, schildpadden en leguanen, gekko’s en slangen.

Tropische temperaturen

Heerlijke tropische temperaturen, je waant je in Aziƫ of elders in de tropen. Ideaal om in de winter te bezoeken, om lekker de warmte te voelen.

Er is heel veel te zien, van koikarpers tot tropische bloemen, watervalletjes, maar ook een grote collectie oude landbouwwerktuigen, die grote indruk maakt op kleine kinderen!

  • OrchideeĆ«n Hoeve
  • De OrchideeĆ«n Hoeve (6)
  • OrchideeĆ«nhoeve in Flevoland
  • orchideeenhoeve
  • Orchideeenhoeve
  • orchideeenhoeve
  • De OrchideeĆ«n Hoeve
  • orchideeenhoeve

Speurtocht en speelparadijs

Verder kun je er lekker eten in het grote restaurant. Er is advies op maat voor iedereen met groene vingers en een winkel voor de orchideeƫnliefhebber.

Kinderen kunnen een speurtocht doen, zich uitleven in het Mangrovebos Speelparadijs en bij andere activiteiten.

Bezoek de website voor details. Gedurende het jaar zijn er diverse workshops of optredens in de Orchideeƫnhoeve. Je kunt er bij voorbeeld elkaar het jawoord geven. Een heerlijke kennismaking voor alle leeftijden met de tropen.

December

In de decembermaand is de Orchideeƫnhoeve omgetoverd tot een sprookjesachtige kerstlocatie. Er is live muziek, een kerstmarkt en een speciale wandelroute. Klik hier voor alle informatie over Kerst bij de Orchideeenhoeve

TIP: Alle tuinen zijn rolstoeltoegankelijk, ook makkelijk met kinderwagens.

Houdt rekening met de wat oudere hond i.v.m. de hoge luchtvochtigheid en temperatuur en zorg voor voldoende drinkwater.

Seresto Hond

Meer dagjes weg – in de natuur

attractiepark met hond (12) Belgie (7) bos (5) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg (5) dagje weg hond mee (83) denemarken (5) dierenpark (5) drenthe (6) duitsland (8) europa (4) gelderland (5) geschiedenis (6) holterberg (3) hond (4) hondenblog (5) hondenbungalow (3) hond toegestaan (20) Landal (9) limburg (7) luxemburg (3) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) openluchtmuseum met hond (7) overijssel (6) park (3) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) themapark met hond (3) vakantie (12) vakantiehuisje met hond (6) vakantie met de hond (6) Vakantiepark met hond (5) viervoetervriendelijk (50) wandelen met de hond (8) wandelen met hond (5) zomer (3) zuid-holland (7) šŸ• (6)