Op deze kaart

vind je viervoetervriendelijke locaties in Friesland

Dagje weg

Attractiepark Duinenzathe

Voor elke leeftijd en voor ieder kind vind je attracties in Duinenzathe. Het park lijkt niet al te groot, toch vind je er heel veel attracties! Van helikopters en achtbanen tot draaimolens en springkussens.

Lachspiegels zijn altijd leuk en in de grote hal bij de horeca is ook genoeg te vinden. En… Het vroegere verkeerspark in Assen, is overgeplaatst naar Duinenzathe!

Drents-Friese wold – Natte Neuzenroute

Klik op de foto voor de wandelroute van Staatsbosbeheer.

Rondje dokkum

rondje 4 Dokkum – Bonifatius Kloosterpad. Deze ruim 19 km kun je natuurlijk helemaal lopen, maar je kunt het ook verdelen in stukjes. Veel te zien, leren en ontdekken tijdens deze wandelparel.

HET ELFSTEDENPAD (283 KM)

Friesland noemt het Elfstedenpad de wandeltocht der wandeltochten. 283 kilometer door Friesland, opgedeeld in 16 etappes, langs de elf prachtige steden Γ©n vele pittoreske dorpjes. Deze route kun je het hele jaar door lopen en je kunt op ieder punt beginnen, voor het gemak starten 8 van de 16 etappes direct bij een treinstation.

WANDELEN OP AMELAND

In Friesland kun je veel mooie wandelingen maken. Wat dacht je van een dagje Ameland? Je kunt vanaf Holwerd al om 7.00 in de ochtend de ferry nemen en de laatste gaat terug naar het vasteland om 20.00 uur. Voor de fast ferry betaal je een toeslag.

Picknicktas mee, en rondje Ameland – dat levert familie herinneringen op voor altijd!

Lekker lang weg

RCN De Roggeberg

Voor alle camping fans zijn er RCN Vakantieparken (kamperen, huisjes, vakantievilla’s met aanlegsteiger). Hou de aanbiedingen en kortingen in de gaten. Aanrader!

Voor betaalbare vakantiebungalows of kampeerplaatsen ga je naar vakantiepark RCN de Potten in Offiingawier of RCN de Roggeberg in Appelscha. Lees hier onze review over dit enorm grote, heerlijk aan het Drents-Friese Wold gelegen vakantiepark.

Recreatieteam, Zwembad voor de kleintjes, een springkussen, en heerlijke speeltuin en in de directe omgeving prachtige wandelroutes en het gezellige familiepretpark Duinenzathe.

pizza ovens de roggeberg
Zelf pizza’s bakken in je eigen steenoven op De Roggeberg

Vakantie aan het water

Wil je lekker luxe en zijn jullie een waterfamilie? Ga dan naar Villapark Sneekermeer. De 50 luxe recreatievilla’s met een eigen botensteiger of insteekhaventje liggen op drie landtongen aan het water vlakbij Sneek.

Glamping

Als je houdt van kamperen op een bijzondere plek ga je natuurlijk voor glamping. In de vakantielodge Eneva 6 is de hond welkom.

glamping

Landal

In Friesland zijn 5 parken van Landal – zoals Esonstad – waar je met de hond heerlijk op vakantie kunt gaan. Gebruik onze Friesland Google kaart (bovenin deze blog) of snuffel verder op deze pagina: Hondenbungalows.

🐾 “App de Dierenarts: altijd een dierenarts binnen handbereik”

attractiepark met hond (12) cultuur en educatie (11) dagje weg hond mee (83) duitsland (8) hond toegestaan (20) Landal (9) museum (8) natuur (14) noord-holland (11) pretpark met hond (11) speeltuin (34) strand (11) vakantie (12) viervoetervriendelijk (50) wandelen met de hond (8)

Vakantie op Texel boeken