Paviljoen De Stormvogel – Oostvoorne

Vlakbij het Zuidhollandse Oostvoorne, ligt het strandpaviljoen De Stormvogel.Β 

Het is een rustig gelegen restaurant, met een groot terras. Binnen een speel- en verkleedhoek voor de kinderen, en buiten een heerlijke strandspeeltuin. Een rustige plek, waar het voor honden ook lekker toeven is.

  • de stormvogel
  • de stormvogel1
  • de stormvogel1

Papegaai

Papegaai Angel is soms ook aanwezig. De muziek staat op een prettig volume en de pizza’s zijn overheerlijk. De kaart is heel divers en niet al te duur.

Als je een rustig dagje ‘aan het strand’ zoekt, is deze plek een absolute aanrader.

attractiepark met hond (12) Belgie (7) bos (5) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg (5) dagje weg hond mee (83) denemarken (5) dierenpark (5) drenthe (6) duitsland (8) europa (4) gelderland (5) geschiedenis (6) holterberg (3) hond (4) hondenblog (5) hondenbungalow (3) hond toegestaan (20) Landal (9) limburg (7) luxemburg (3) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) openluchtmuseum met hond (7) overijssel (6) park (3) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) themapark met hond (3) vakantie (12) vakantiehuisje met hond (6) vakantie met de hond (6) Vakantiepark met hond (5) viervoetervriendelijk (50) wandelen met de hond (8) wandelen met hond (5) zomer (3) zuid-holland (7) πŸ• (6)