Wandelparel

Sommige locaties hebben geen review nodig. Dat zijn de wandelparels zoals wij die noemen.

De Holterberg in Overijssel is zo’n parel

Geschiedenis

Je vindt er diverse restaurants met gezellig terras, grote (zand) speeltuin voor de kleintjes en minigolf banen. Ook kun je de Canadese oorlogsbegraafplaats bezoeken.

Buitenplaats Holten

Vakantiepark Buitenplaats Holten is een nieuw kleinschalig vakantiepark in Overijssel. Het park heeft een unieke ligging aan de voet van de Holterberg. Op het park zijn vijvers aangelegd waar luxe accommodaties aan grenzen.

Het park is rustig, heeft een goede locatie voor activiteiten in de omgeving. Ook kinderen kunnen uitstekend terecht op Buitenplaats Holten. Het park is het gehele jaar geopend.

NatuurMuseum Holterberg

Er zijn vele wandelroutes, kort en lang, makkelijk begaanbaar en lekker in het bos. En heel bijzonder is het Natuurmuseum diorama Holterberg, dat al meer dan 75 jaar bestaat.

Goed idee om te bezoeken als het iets minder goed weer is, je kunt er behoorlijk wat tijd doorbrengen als je fan bent van dieren en natuur. Er is erg veel te zien! Het is een van onze favorieten.

Extra informatie op de website van Museum Holterberg.

In het safaripark kan de hond niet mee, maar op het vakantiepark wel!

Voor de kinderen

Het Bos van Daantje Das is een schitterend stuk bos dat bij het museum hoort. Een belevenis voor de kids!

Toegankelijkheid

Het museum is rolstoelvriendelijk. Er is een invalidentoilet aanwezig. Voor wandelingen door de natuur kan de struinrolstoel worden geleend.


De Holterberg is gelegen in het gebied De Sallandse Heuvelrug.

Overijssel

In Overijssel zijn er maar liefst 34 vakantiehuizen waar je met je hond kunt verblijven te boeken via Heerlijke Huisjes. Kies Nederland, Overijssel en ‘huisdier’.

Heerlijke groepsaccommodaties in Nederland, BelgiΓ« en Duitsland

Landal Twenhaarsveld ligt om de hoek

DOGGY DAYS! Op het prachtige park Landal Twenhaarsveld wordt dit jaar in oktober weer Doggy Days georganiseerd.

Meer dagjes weg

attractiepark met hond (12) Belgie (7) bos (6) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg (5) dagje weg hond mee (84) denemarken (5) dierenpark (5) drenthe (6) duitsland (8) europa (4) gelderland (5) geschiedenis (6) holterberg (3) hond (4) hondenblog (5) hondenbungalow (3) hond toegestaan (21) Landal (9) limburg (7) luxemburg (3) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) openluchtmuseum met hond (7) overijssel (6) park (3) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) themapark met hond (3) vakantie (13) vakantiehuisje met hond (6) vakantie met de hond (6) Vakantiepark met hond (5) viervoetervriendelijk (51) wandelen met de hond (9) wandelen met hond (5) zomer (3) zuid-holland (7) πŸ• (6)

Advertentie