Park Tivoli

Park Tivoli is een gemoedelijk pretpark in Berg en Dal bij Nijmegen. Helemaal gericht op kinderen van 0-8 jaar. Parkeren kost een paar euro en absolute TOPDAG garantie kunnen we verzekeren. Qua entreeprijzen een middenklasse.

amusementspark tivoli
Park Tivoli in Berg en Dal, bij Nijmegen

Toppark voor kinderen

Er zijn botsautootjes en botsbootjes, een zweefmolen, springkussens, klim- en klautertoestellen maar ook natuurlijk een achtbaan, die gaat best hard! en zelf autorijden.

Aan alles is gedacht, het park goed onderhouden en schoon. Voldoende bankjes voor (groot) ouders om even te wachten. Op het park is ook een heerlijk rustige minigolf baan (gratis) voor de liefhebbers. Voor de kleintjes een rustige water en zandspeeltuin en treintjes. Waterfietsen met een prachtig uitzicht …

Natuurlijk kopen we ijsjes en patatjes, het winkeltje heeft leuk speelgoed!

Als het iets minder mooi weer is kun je terecht in het binnenspeeltuin gedeelte, maar tijdens de super zonnige dag in oktober stond dat niet op het programma.

hondj tivoli

De hond kan prima mee, het is niet zo druk en het lawaai wat in andere pretparken ervaren wordt, is hier een stuk minder. Het park is makkelijk toegankelijk met kinderwagens.

Tivoli in Beeld

 • Park Tivoli
 • Park Tivoli
 • park tivoli viervoetervriendelijk
 • park tivoli viervoetervriendelijk
 • park tivoli viervoetervriendelijk
 • park tivoli viervoetervriendelijk
 • park tivoli viervoetervriendelijk
 • park tivoli viervoetervriendelijk
 • park tivoli viervoetervriendelijk
 • park tivoli viervoetervriendelijk
 • park tivoli viervoetervriendelijk
 • park tivoli viervoetervriendelijk
 • park tivoli viervoetervriendelijk
 • park tivoli viervoetervriendelijk
 • park tivoli viervoetervriendelijk
 • amusementspark tivoli
 • park tivoli viervoetervriendelijk

Geen zin meer om te koken na een lange dag Park Tivoli? Rij dan een heel klein stukje door, het dorpje uit naar de Duivelsberg (ook een Natuurmonumenten gebied waar je heerlijk kunt wandelen) en geniet vanaf de berg van een pannenkoek, een soepje of een lekker stokbroodje zalm. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin.

 • duivelsberg viervoetervriendelijk
 • duivelsberg viervoetervriendelijk
 • heuvellandschap


Happy Halloween in Amusementspark Tivoli

Lekker nagenieten van onze dag tijdens de Halloween-herfstvakantie van 2018. Het pretpark met meer dan 30 attracties Γ©n speeltoestellen is tijdens deze dagen versierd in Halloween sfeer en dagelijks is er griezelig leuk entertainment!

 • tivoli halloween
 • tivoli halloween
 • tivoli halloween
 • tivoli halloween
 • Halloween Tivoli-1
 • Halloween Tivoli
 • Park TIvoli viervoetervriendelijk

attractiepark met hond (12) Belgie (7) bos (6) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg (5) dagje weg hond mee (84) denemarken (5) dierenpark (5) drenthe (6) duitsland (8) europa (4) gelderland (5) geschiedenis (6) holterberg (3) hond (4) hondenblog (5) hondenbungalow (3) hond toegestaan (21) Landal (9) limburg (7) luxemburg (3) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) openluchtmuseum met hond (7) overijssel (6) park (3) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) themapark met hond (3) vakantie (13) vakantiehuisje met hond (6) vakantie met de hond (6) Vakantiepark met hond (5) viervoetervriendelijk (51) wandelen met de hond (9) wandelen met hond (5) zomer (3) zuid-holland (7) πŸ• (6)

Advertentie