Huys te Warmont

warmond park zuid holland

Zuid-Holland

In Zuid-Holland ligt een pittoresk plaatsje, Warmond. Een klein dorpje, met een strandje aan het meer (Koudenhoorn) waar je ’s zomers prima kunt wandelen, en zwemmen en terecht kunt op het hondenstrandje.

In de wintermaanden kunnen honden daar los lopen, evenals bij de Klinkenbergse plas in ernaast gelegen Oegstgeest.

map warmond

Kabouterdorp

Als je er een hele dag van wilt maken kun je starten by Huys te Warmont, via Koudenhoorn naar de Klinkenbergse plas en weer terug naar de parkeerplaats. Een wandeling van ruim 1,5 uur waar je natuurlijk heel lang over kunt doen. Wij waren op het landgoed.

Je kunt verschillende paden kiezen, een heel kabouterdorp vinden met een heuse deur in de boom en genieten van de vele verschillende bomen. Het historische huys te Warmont is bewoond. Bijzonder om als huis te kunnen hebben, een appartement op dit prachtige landgoed!

Aanrader voor een wandeling met kleine kinderen

Deze wandeling is zeer geschikt met kleinere kinderen. In het dorpje vind je een supermarkt en een paar restaurantjes.

Vakantie in Zeeland

Als je in de geschiedenis – gaat eeuwen terug – wilt duiken, kun je terecht op deze website.

  • warmond park zuid holland
  • warmond park zuid holland
  • warmond park zuid holland
  • warmond park zuid holland
  • warmond park zuid holland
  • warmond park zuid holland
  • warmond park zuid holland
  • warmond park zuid holland
  • warmond park zuid holland

attractiepark met hond (12) Belgie (7) bos (5) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg (5) dagje weg hond mee (83) denemarken (5) dierenpark (5) drenthe (6) duitsland (8) europa (4) gelderland (5) geschiedenis (6) holterberg (3) hond (4) hondenblog (5) hondenbungalow (3) hond toegestaan (20) Landal (9) limburg (7) luxemburg (3) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) openluchtmuseum met hond (7) overijssel (6) park (3) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) themapark met hond (3) vakantie (12) vakantiehuisje met hond (6) vakantie met de hond (6) Vakantiepark met hond (5) viervoetervriendelijk (50) wandelen met de hond (8) wandelen met hond (5) zomer (3) zuid-holland (7) πŸ• (6)