Eifelpark

Een prachtig groot dierenpark, amusementspark, natuurpark. Een dagje Eifelpark is echt genieten. Het is zo groot dat er een bus rondrijdt voor iedereen die de lange afstand niet kan lopen. We waren er in december. Geen strakblauwe luchten, wel een geweldige dag beleefd.

Eifefpark viervoetervriendelijk

Dichterbij dan je denkt

3,5 uur vanaf Utrecht, 1,5 uur vanaf Maastricht ligt het Eifelpark. Een mooi, groot park waar je je uitstekend kunt vermaken. Echt genieten in het dierenpark waar je wolven, beren en lynxen vindt.

Maar ook vele hertensoorten, steenbokken, moeflon schapen. In de binnenverblijven stokstaartjes, roofvogels (in de zomer zijn er shows).

Wolven en beren

Als je het park binnenkomt, loop je langs de herten, en de kleine dieren op weg naar het wolvendal. Prachtig uitkijkpunt, waar je ook het berenverblijf al kunt zien. Het pad gaat met een bocht naar rechts verder de heuvel op langs de lynx familie.

Het Eifelpark is behoorlijk groot en heerlijk om te wandelen.

TopParken Zomer in Nederland

Steenbok ontmoeting

Toen wij het park bezochten was er niemand, dat was heel speciaal. Dat kwam waarschijnlijk omdat het heel hard regende die dag, wij hadden geluk dat het stopte met regenen toen wij het park inliepen.

De dieren in het park liepen op de paden en kwamen zo dichtbij dat we ze konden aanraken, de steenbokken dan. De herten renden natuurlijk weg toen ze ons in de gaten hadden.

Educatief dierenpark

In het park vind je veel plekken met weetjes, interessant voor jong en oud. Hoe zwaar zijn de houten blokken van de verschillende boomsoorten? Wat weet jij over de tijdlijn van de aarde?

Eifefpark viervoetervriendelijk

In de wintermaanden is alleen het dierenpark geopend. De horeca in het park is dan gesloten en de Eifeltrein maakt geen ritjes door het park. Het is nog geen uurtje rijden vanaf Landal Wirfttal.

Attractiepark

We gaan zeker een keer terug in de zomerperiode als ook het attractiepark geopend is! In Duitsland kun je je hond naar veel plaatsen meenemen, kijk bij de lijst op onze kaart.

Voeg je bij 4.203 andere volgers

attractiepark met hond (12) Belgie (7) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg hond mee (84) duitsland (8) hond toegestaan (21) Landal (9) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) vakantie (13) viervoetervriendelijk (51) wandelen met de hond (9)

Advertentie