In Appelscha ligt het gezellige familiepark Duinenzathe

Verkeerspark en attractiepark in Appelscha

Het is 10 minuutjes fietsen, en een paar minuten met de auto vanaf vakantiepark RCN De Roggeberg. Het is een overzichtelijk park, niet al te groot en een dagje Duinenzathe is echt een topdag voor kinderen. De hele dag patatjes eten, waar vind je dat? En honden zijn van harte welkom!

Rcn vakantieparken
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland

Het Verkeerspark

Nostalgie en super enthousiaste kinderen, wat wil je nog meer? Het vroegere verkeerspark in Assen, is overgeplaatst naar Duinenzathe. Oom agent houdt het verkeer in de gaten (als hij niet in gesprek is …)

Zelf tanken, een ritje op de snelweg en via de rotonde naar de volgende bestemming. De kinderen vonden dit de allerleukste attractie en hadden hier wel uren willen blijven.

 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland

Attracties

Voor elke leeftijd en voor ieder kind vind je attracties in Duinenzathe. Het park lijkt niet al te groot, toch vind je er heel veel attracties! Van helikopters en achtbanen tot draaimolens en springkussens. Lachspiegels zijn altijd leuk en in de grote hal bij de horeca is ook genoeg te vinden. Dat komt goed uit bij een regenbuitje tussen door.

 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland

De Speeltuin

Kinderen die niet zo van drukte houden kunnen heerlijk klimmen en van de hoge glijbanen in de speeltuin, die in een rustige hoek te vinden is. Er zijn trouwens heel veel vissen in de vijver, neem voldoende muntjes mee om wat voer te kopen.

 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland
 • duinenzathe pretpark friesland

Duinenzathe is in de winter gesloten. Kijk op de website voor openingstijden, prijzen (all-inclusief) en de mogelijkheden voor kinderfeestjes of bedrijfsuitjes.

Andere leuke dagjes weg in de omgeving

attractiepark met hond (12) Belgie (7) buitenland (8) cultuur en educatie (11) dagje weg hond mee (83) duitsland (8) hond toegestaan (20) Landal (9) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (14) nederland (8) noord-holland (11) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (34) strand (11) vakantie (12) viervoetervriendelijk (50) wandelen met de hond (8)

Advertentie