Bloemenpark Appeltern

Een prachtig tuinenpark vind je in Appeltern. Dat ligt in het land van Maas en Waal, in de driehoek Oss, Nijmegen, Tiel.

Het is een toplocatie, de route ernaar toe geeft al een vakantiegevoel, zeker als je vanuit de drukke Randstad komt. De grote parkeerplaats biedt plek aan vele auto’s, campers en bussen.

Een plaatje

Fotografen kunnen hier dagen lang hun hart ophalen. Ongetwijfeld vinden hier workshops plaats en is dit juweeltje een geliefde locatie voor trouwfoto’s.

Hondvriendelijk, kindvriendelijk, rolstoelvriendelijk

Rolstoelen beschikbaar
Rolstoel, bolderkar, fietsje

Bij Bloemenpark Appeltern is ontzettend veel te zien en te doen. Het park is behoorlijk groot, in een dag lukt het niet om alles te zien.

Je kunt themawandelingen maken, diverse horecapunten met prachtig uitzicht zijn verspreid over het park en je kunt je urenlang vermaken op Adventure Island.

Adventure Island fotogalerie

Urenlang genieten. Water en zand, klimmen, springen en volop natuur om je heen.

Achter het eiland vind je het maisdoolhof. Daar kun je een echte schat vinden! Wij waren er op een zonnige dag, het was rustig en de stilte was voelbaar.

Opladen

Bloemenpark Appeltern is een oplaadstation. Ook als je geen tuin hebt is het een aanrader. Zoveel mooie kleuren bij elkaar, zoveel groen. De winkel en het restaurant zijn prachtig ingericht.

Abonnement

Absoluut de moeite waard om een abonnement te nemen. Dat loont al na twee bezoeken.

Alle leeftijden

Voor kinderen is het eiland ideaal, de omgeving is prachtig en je kunt een lange wandeling maken met je hond in alle delen van het park.

Het park is rolstoelvriendelijk, hondvriendelijk en kindvriendelijk. Hou de kleintjes wel in de gaten bij water – slootjes, vijvertjes, etc.

Advertenties

Van fruitboom tot waterval

De Tuinen van Appeltern, opgericht in 1988 zijn omgetoverd in Bloemenpark Appeltern. Het park is niet alleen een plek voor tuinierfanaten. Het is voor iedereen zeer geschikt.

Van fruitbomen tot watervallen, van kunst in de natuur tot alle soorten planten en bomen die je maar kunt bedenken.

Inspiratie

Tuinmeubels, planten, vijvers, een hele nieuwe tuin, alles is er te zien en daardoor is het zo leuk om te bezoeken. Je raakt niet snel uitgekeken. Elk seizoen is weer anders en de moeite waard.

Hou de website in de gaten voor themadagen, workshops en concerten bij Bloemenpark Appeltern.

Vakantiehuizen in Frankrijk

Kabouterpad en restaurant

Voor de allerkleinsten is er een heus Kabouterpad. Een klein bospaadje dat leidt naar een echt kabouterhuis!

Absoluut de moeite waard, een dagje Appeltern! Hoog zen gehalte en gezellig, de hond mee!

Meer dagjes weg hond mee

Advertenties

Voeg je bij 4.532 andere abonnees

attractiepark met hond (12) Belgie (10) cultuur en educatie (12) dagje weg hond mee (89) duitsland (11) hond toegestaan (24) Landal (10) museum (9) museumjaarkaart (9) natuur (22) nederland (10) noord-holland (11) openluchtmuseum met hond (9) pretpark met hond (12) speeltuin (33) strand (11) vakantie (16) viervoetervriendelijk (61) wandelen met de hond (9)