Een dagje in BelgiΓ« klinkt als…

Een bijzondere wandeling in het domein Dommelhof in het Belgische Pelt. Het Klankenbos is een half uurtje van Eindhoven, uurtje van Antwerpen en nog geen uur van Maastricht of Den Bosch.

Het Klankenbos is een prachtige plek waar je kunt leren over geluid en stilte, in 18 verschillende geluidsinstallaties, ontworpen door diverse kunstenaars. Op de foto hieronder zie je een gigantische fluit, waarin je kunt lopen en geluid kunt waarnemen.

Het Klankenbos

Hele jaar door

Deze unieke ervaring kun je elke dag van het jaar beleven. In BelgiΓ« moeten honden aan de ‘leiband’, ofwel aangelijnd meewandelen.

Je kunt het bos gratis bezoeken. Wil je een gids mee of een familierondleiding, kun je die reserveren via de website.

Vakantiehuizen met huisdier
Het Klankenbos

Alle leeftijden

Het adres van het Klankenbos is de Toekomstlaan. Absoluut een aanrader voor een bijzonder dagje weg, hond mee.

De deuren die je ziet op de foto bij deze blog, hebben ieder een eigen geluid. Een verhaal, een stukje muziek… de deuren gaan open naar een wereld van geluid. Een zeer originele geluidsinstallatie die de verbeelding aanspreekt.

Jong en oud, alle leeftijden zullen genieten in het Klankenbos! Je kunt er een paar uur over doen, of er een hele dag van maken.

Het Klankenbos

Voeg je bij 4.530 andere abonnees

Snuffel verder

Natuur πŸ•πŸŒ³

25 x dagje opladen in het groen Dagje natuur met het gezin, hond mee Onze reviews voor de natuurliefhebbers. In elk seizoen goed te doen. Prachtige locaties, zeer geschikt…

Het Klankenbos
Het Klankenbos is een prachtig bos, vol kronkelpaadjes, heuvels en unieke geluidskunstwerken

Voeg je bij 4.530 andere abonnees

Plaats een reactie