In Groot-Ammers, Zuid-Holland ligt een heerlijke plek, de avonturenboerderij

Met Fien en Teun en heel veel boerderijdieren, een speurtocht, spelen en leren beleef je een topdag.

Wat is het leuk op de Avonturenboerderij!

Voor kinderen tot een jaar of 10 is het een fantastisch dagje weg. Of nou opa en oma met de kleinkinderen op stap gaan, of je gaat met het gezin, voor iedereen is het een gezellig dagje weg.
Vanaf Rotterdam of Utrecht, Breda of Den Bosch is het nog geen drie kwartier rijden.

Advertenties

Leerzaam en leuk

Het themapark of ook wel Avonturenboerderij Molenwaard genoemd is redelijk uitgestrekt, maar wel goed te doen voor de allerkleinsten. Er is zoveel te doen, dat we echt aanraden om er de hele dag voor uit te trekken.

Er is voor ieder wat wils: je kunt dieren aaien, eten geven en pony rijden! Er zijn veel dieren op de boerderij en dat maakt het extra leuk.

organimal

Extra leuk in de maand mei

We waren er in mei, bonus dus met kuikentjes, kleine geitjes, een kalfje en ooievaarsjongen. Door het hele park staan borden met uitleg over de dieren, over het park maar ook ‘goed handen wassen’ na het aaien van de dieren.

Activiteiten

Er is elke maand een thema, dat is heel leuk gedaan. Het hele jaar door kun je de boerderij bezoeken, tegen voordeliger tarief in het laagseizoen en als je een beetje in de buurt woont, is het een aanrader om een abonnement te nemen.

Natuurlijk willen de kleinere kinderen op de foto met Fien en Teun, en lekker meezingen en dansen tijdens de liedjes in de show.

In de zomermaanden is er extra entertainment, bij voorbeeld met Kikker of Peppa Pig. En in de winter zijn er speciale gasten …

Avonturenboerderij Molenwaard

Speurtocht

Boerderij diploma

Ja hoor, die is binnen!

Avonturenboerderij Molenwaard

Als je een boerderij diploma wilt halen kun je een speurtocht doen. Altijd een mooie combinatie van leuk en leerzaam.

Even lekker verdwalen in het doolhof, of afgeleid worden door een rondje op de tractors.

Lekker wandelen

Met de mooie doorkijkjes, en de lekkere buitenlucht is het een fijn park om lekker te wandelen. Het is niet al te druk, waardoor het echt genieten is. Er is ook een vlindertuin. De Avonturenboerderij is erg viervoetervriendelijk!

Lekker eten en een boottochtje maken

Aan het eind van de dag was het heerlijk om een boottochtje te maken. Je kunt van achterin het park het bootje nemen naar het restaurant waar je overheerlijke patatjes kunt eten, appeltaart of een echte boerenburger. Mjam!

Echt een dagje genieten

Het is echt een dagje genieten. Het hele park is ingericht en ingesteld op kinderen. Daarom vinden wij dat de Avonturenboerderij Molenwaard ook in de lijst komt van locaties met een TOP Dag Garantie!

Hou de website in de gaten voor de nieuwtjes en kijk welke maand jouw voorkeur heeft.

Wij gaan absoluut nog een keer!

Meer dagjes weg op de boerderij

attractiepark met hond (12) cultuur en educatie (11) dagje weg hond mee (83) duitsland (8) hond toegestaan (20) Landal (9) museum (8) natuur (14) noord-holland (11) pretpark met hond (11) speeltuin (34) strand (11) vakantie (12) viervoetervriendelijk (50) wandelen met de hond (8)

Voeg je bij 4.202 andere volgers
Advertentie